donderdag 1 juli 2010

Lunchwandelen: de leukste break van de dag

Ooit hadden we bij ons op het werk een leuk initiatief: het lunchwandelen. Helaas haakten daar veel mensen bij af, zodat er nog maar 3 personen overbleven. En toen 1 persoon een andere baan kreeg, waren er nog maar 2 personen over, P en ik. En dat is eigenlijk toch zo zonde, want het is ongeacht welk seizoen heerlijk om even een frisse neus te halen. Of, zoals vandaag, even lekker een terrasje te pikken in de Botanische Tuin.

Met leuke kunst in de tuinEn in de vijverEn nog meer in de tuin


Want zeg nou zelf: anders ben je toch gewoon een vogeltje in een kooi?


Lopen moet je!

12 opmerkingen:

Annie Maessen zei

Ga ook altijd lunchwandelen maar dat is meer voor een boodschapje. Geen andere collega die mee gaat. Overigens heb ik maar een half uurtje. Heb mijn collega' 's wel uitgenodigd een keertje mee naar een plekje onder een wilg aan de dommel te gaan. Weet zeker dat ze dan van gedachten veranderen. Naast het leegmaken van je hoofd is het ook nog eens goed voor het onderlinge contact. Mooie tuin trouwens.

Festina Lente zei

Het is een heerlijk tuin; jammer dat de beelden er nog maar tot september staan; ik hoop dat ze nieuwe plaatsen.
Maar een wilg aan de Dommel, dat klinkt ook heel goed. Vreemd toch dat niemand mee wil, want het is idd ook goed voor het onderlinge (ontspannen)contact. Maak je een keer een foto van je wilg? Als je die op je blog plaatst willen er misschien nog meer collega's mee?

Reintje Senders zei

Goed dat je het nog volhoudt met P. De botanische tuin ziet er leuk uit met al die kunst. Soms mis ik het wel eens. Maar hier ga ik tussen de middag ook naar buiten, alleen niet naar een tuin maar naar de binnenstad. En die heeft ook wel verborgen schatten.

Festina Lente zei

Het lijkt me ook heerlijk om in de pauze even de stad in te glippen; dat hebben wij dan weer niet!

katharina zei

Ha, lunchwandelaarster!
Ik was dezelfde tijd in de botanische tuin van de Uithof waar velen liepen te lunchwandelen of een tete a tete hadden over belangrijke dingen of misschien stoute schoenen. De tuin is vrij toegankelijk voor alle medewerkers van de universiteit en dat maakt misschien dat er goed gebruik van wordt gemaakt.
Geniet ervan, het is een prachttuin!

Festina Lente zei

Ja, hij is mooi (evenals het weer) en de bt van Utrecht is ook heel mooi (was ik een keer toen we op werkbezoek waren bij de UB Utrecht)

Lewi zei

Een late reactie van mij, maar deze foto's stemmen mij weemoedig naar de vele lunchwandelingen die ik er heb doorgebracht. Heerlijke plek.

Festina Lente zei

En toen stond er nog niet eens kunst in het park....
Maar in Utrecht zijn ook vast mooie parken (bijvoorbeeld de botanische tuin); of zit je daar niet dichtbij?

Lewi zei

Ja, maar ik moet zeggen dat ik nog niet in de botanische tuin ben geweest. Ik wandel hier meestal bij fort Rhijnauwen, ook erg mooi.

Festina Lente zei

Een fort: dat klinkt goed! We verwachten een post van jou daarover!!

Lewi zei

Haha, wie weet ;-) Als ik ben uitgeklust en -verhuisd kom ik er vast wel weer aan toe.

Festina Lente zei

Succes!!!!