woensdag 15 september 2010

Bibigun

We dachten dat we onze zoon naar een veilige school hadden gestuurd, maar vandaag viel dat knap tegen: er was na school blijkbaar een vechtpartijtje waarbij een bibigun tevoorschijn werd gehaald.

Oei.....

Gelukkig wisten de leerlingen zelf de ruzie te sussen.

7 opmerkingen:

LeWi zei

Ik had nog nooit van een bibigun gehoord; het klinkt best lief, alsof het iets uit een bibliotheek is.... Het Stedelijk Gym is inderdaad niet meer wat het geweest is! Overigens als je het googelt is deze blogpost de achtste treffer.

Reintje Senders zei

Tegenwoordig kun je gemakkelijk aan zo'n wapen komen. Als je gewoon willekeurig googlet, kom ik al verscheidene krantenberichten tegen uit de regio Eindhoven, waar mensenn met zo'n bibigun zijn aangehouden. En zeker jongeren zijn er vatbaar door, het geeft ze blijkbaar status als je zo'n ding hebt.

Festina Lente zei

@ LeWi: ik had er ook nog nooit van gehoord; nu je het zegt lijkt het wel wat op bibgun (ook nooit weg :). Heb jij trouwens op het SG gezeten?

@ Reintje: oei, dat klinkt niet best; maar hier gaat ons rechtse kabinet vast fijn tegen optreden. Of niet?

LeWi zei

Nee, van oorsprong kom ik niet uit Nijmegen. Ik heb er wel voorlichtingslessen gegeven, en ik vond de leerlingen erg leuk.

Festina Lente zei

Hé, dat klinkt hartstikke goed! De leerlingen zijn vermoedelijk nog steeds oké hoor!

L.S. zei

Volgens mij zijn die guns hartstikke illegaal! Jaren geleden is er al eens een politieactie geweest tegen die dingen. Mijn broer heeft toen op z'n oude adres de politie nog getipt over zijn buurjongetje.

Festina Lente zei

Het zijn in ieder geval geen fijne wapens. Enne...wat is die broer van jou toch een ploert!