zondag 6 december 2009

Wilma secunda


Het wordt pas echt gezellig als je twee volgende Wilma's hebt. Deze 'nieuwe' Wilma is echter al langer in beeld, want reageert wel eens hier, is aangesloten bij Bibliotheek 2.0 en is (mede)oprichter van de bibliotheekhyves (allemaal lid worden!). En bibliotheektwitter.

Zij was informatiespecialist/tamleider educatie bij de UB van de VU, maar is nu communitymanager bij Winkwaves, een organisatie die gespecialiseerd is in kennis delen en sociale netwerken.

Daarnaast is zij sinds 2008 bestuurslid van de Stichting Werkgroep Adelsgeschiedenis.

Uit haar LinkedInpagina leren we dat ze bij de Fontyshogescholen een opleiding heeft gedaan op het gebied van geschiedenis, cultuur en educatie, daarna een opleiding informatiedienstverlening bij de GO en last but not least onlangs een master op het gebied van economische en sociale geschiedenis aan de VU heeft afgerond. Haar scriptie gaat over de invloed van de moderne economische groei op het verloop van de Haarlemse prostitutie in de tweede helft van de negentiende eeuw. Ook een soort adelheidsgeschiedenis?

In ieder geval welkom, edele bezoekster!

4 opmerkingen:

Wilma van den Brink, MA zei

Hahaha, wat leuk om te lezen! Dank voor je leuke introductie van mij. Het is natuurlijk schande dat ik me niet eerder als volgeling heb aangemeld, want ik lees je blogposts altijd met veel plezier! Ga zo door :-)

Groetjes
Wilma

festina lente zei

Ha, dank je!
En als ik (ooit) ga twitteren, ga ik als eerste item jouw bibliotheektwitter volgen (ik kijk af en toe wel hooor!)

Wilma van den Brink, MA zei

Leuk om te lezen!
Intelligente mensen zijn natuurlijk altijd welkom bij je Bibliotheek :-)

festina lente zei

Dus alle lezers van dit blog naar je Bibliotheek!!