donderdag 18 juni 2009

NEEEE!!!

Het H-dier is ons huis binnengedrongen! Weten die beestjes niet dat wij het daar toch echt te druk voor hebben?

6 opmerkingen:

Gert Jan Hermus zei

Kammen, kammen, kammen, kammen, kammen, kammen, kammen, kammen, kammen, kammen, kammen, kammen, kammen, kammen, kammen, kammen, kammen, kammen, kammen, kammen. Succes en sterkte....

Edwin Mijnsbergen zei

Ik weet dat je bij schaamluis er een spiegel tegenover moet houden, dan springen ze over. Maar of dat ook bij hoofdluis werkt?

Succes hoe dan ook.

schrijverdezes zei

Het overkomt iedereen met schoolgaande kinderen! Wassen met luizenshampoo, kleren 24 uur in een platic zak, je hebt de instructies zeker wel meegekregen? Die tip van Edwin is wel prachtig!

festina lente zei

@ Gert Jan: dank je (ik heb nu al een lamme arm..)

@ Edwin: dank voor de tip (ik wist niet dat je daar ervaring mee had:)

@ schrijver: alles is ingepakt: het lijkt wel of we op vakantie gaan!

Strangebrew zei

Heb je ook al ooit zo'n uitbrander gekregen van een kam-brigade-matrone omdat je het verkeerde spul (lees gif) in het haar van je kinderen had gegooid? Dat mocht ABSOLUUT niet, want daar werden die krengen resistent van enzo... Ik kon ze toen moeilijk de dag waarop ik het ontdekte naar een logeerfeestje sturen met een kammetje, wat lavendelolie en de mededeling: "Twee keer per dag kammen alstublieft, veel succes en plezier ermee!"...Zo goed kende ik die mensen nu ook weer niet :)
Dus ik had het lekker toch gedaan, mijn kroost was beestjes-vrij toen het op pad ging, maar de maandag erop werd mij zowat het hoofd afgebeten omdat ik zo lui was, om mijn kind dan maar te vergiftigen en de luizen resistent te maken met die troep...ik had te kammen en verder niets, potverdikkie.
Het feestje was overigens niet eens in Nederland, misschien dat beestjes daar niet resistent waren tegen dezelfde middeltjes als hier...Hoe dan ook, het is veel meer werk dan je kunt gebruiken inderdaad. Succes!

festina lente zei

Ik heb natuurlijk ook meteen shampoo gekocht! Maar ik kam ook 3x per dag. Overigens ben ik al blij dat alleen D. en niet M. het heeft! Een preek heb ik nog niet gehad gelukkig en dat moeten ze zeker ook niet proberen!