woensdag 28 januari 2009

Paus en Facebook

Yes, Facebook en MySpace zijn gezegend! Van de paus mogen we erop! Hij vindt dat ze bijdragen tot vriendschap en meer wederzijds begrip. Hij waarschuwt echter ook dat deze kanalen mensen kunnen isoleren of marginaliseren.
En misschien wel minder ter kerke gaan, maar dat zegt hij er niet bij. Zal ik vrienden worden met de paus? Hij spreekt tenminste Latijn!

2 opmerkingen:

katharina zei

Wat een toeval, Festina!!!!
Ik kom net terug van mijn intake gesprek bij de afdeling addicted to blogs!
Volgende week word ik 10 dagen opgenomen van 6 februari tot de 15e.
En jij komt op het moment supreme met die paus aan.
Weet je wel hoe erg het is? Ik zat in de wachtkamer tussen twitters, Hyves,Myspacers en Facebookers. Linkedlners komen er niet maar wel weer Pokenfiguren. Die waren er echt slecht aan toe........
Ik was nog wel zo goed bij bewustzijn dat ik ineens een deja vue gevoel kreeg van Charlie Chaplin in de fim Modern Times. Daar staat hij de hele dag achter de lopende band en zie je hem naar huis gaan met nog steeds diezelfde beweging ( In dit geval een heggenschaar die hij maar blijft bewegen). MODERN TIMES! ziet U nu ook wat ik bedoel???
Iedereen zit als een gek op druktoetsen te meppen en denkt op die manier een real life te hebben en nee, geen second life! Ik vind het treurig worden. L'histoire se repete maar met andere attributen.
Ik ben erg blij dat er nu centra bestaan waar heel aardige mensen werken die mij in eerste instantie nog op een plateautje laten drukken met twee van mijn vingers maar om gedeconditioneerd te raken was opname noodzakelijk. Komt U mij daar nog opzoeken? Life natuurlijk!
Vanavond wordt de dichter des vadelands gekozen. Een gekrakeel al sinds weken. Ik houd mijn hart vast. En U vind Ilja dus wel aantrekkelijk? Volgens mij had hij al heel lang een second life, ben benieuwd naar zijn first life. En O Ja, tegenlicht! De speechwriter had dus aan THE HOLY CROSS gestudeerd! Nu begrijp ik het prekerige. Een oud-juzietencollege nota bene.
Alles is altijd anders dan U denkt.
Moge het U goed gaan Festina en weet: er zijn al opvangcentra voor deze vorm van verslaving. Hoe kan het ook anders: Nederland.

festina lente zei

Nederland: ja, dat volk van zuinige rupsen dat in een Hummervolk is veranderd!
Let op: Ramsey zorgt dat alles weer goed komt; die heeft vast een andere opleiding dan THE HOLY CROSS genoten!
En jij, jij laat je opnemen bij de kamelen? Of bij dat geheimzinnige Pokenvolk?