zondag 28 december 2008

Wandelen over het web


Wandelen is een aangename bezigheid, of het nu in de natuur is of over het World Wide Web. Onlangs heb ik via WOW (http://www.wowter.nl/blog/) de site ontdekt van http://www.zbdigitaal.nl/; Edwin Mijnsbergen die dit blog maakt, blogt sneller dan menigeen twittert: een stuk of 3 meestal interessante posts per dag. En zo had hij vandaag bijvoorbeeld een leuke link naar http://www.oddee.com/, een site met allerlei lijstjes van maffe en bijzondere items. Een van de items is bijvoorbeeld een lijstje met foto's van de 20 mooiste bibliotheken ( http://www.oddee.com/item_96527.aspx); niet zozeer maf, maar wel om je vingers bij af te likken. Verder vind je er bijvoorbeeld de meest bizarre snorren en baarden, piercings, vreemde hotels (van zout), de twaalf grappigste reclameborden en ga zo maar door. Zelf kunnen ze er ook wat van, trouwens, dat reclame maken.

3 opmerkingen:

Edwin Mijnsbergen zei

Dag Festina,

Wat leuk om te lezen dat je mijn blog hebt ontdekt. Dat gaat twee kanten op he...ik had jou ook al in het vizier maar zal je nu ook een toevoegen aan netvibes.

Dank je!

Edwin

festina lente zei

Ook jij bedankt! Met name voor je mooie verhalen, links en filmpjes. Maar mijn God, jij blogt echt sneller dan God kan lezen! En dan zien we nog niet eens de reacties die je bij anderen allemaal plaatst....Petje af!

Edwin Mijnsbergen zei

ik ben een rare wat dat betreft. Maar zit ook heel vaak niet achter de computer hoor. Dat weer wel/niet :-)