maandag 9 september 2019

Classici in Woold


Nog steeds vaste prik het tweede weekend in september: het weekendje uit met de oud-studiegenoten in...nee, niet Epen dit jaar, maar Woold (bij Winterswijk). In een mooie herenboerderij met fantastische fiets- en wandelmogelijkheden in een heerlijk landelijk en leeg gebied. Nederland vol? Nou, hier niet!

En wat de eigenaar van de accommodatie betreft was er dus ook nog wel plaats voor een bruidje uit Indonesië, Nina genaamd. Vol trots vertelde hij over haar, hoe goed ze kon koken en masseren. Ze kennen elkaar nu vijf jaar en volgende maand is de bruiloft, vertrouwde hij ons toe. Het scheelde niet veel, of we waren uitgenodigd voor deze feestelijke bijeenkomst. Háár hebben we echter niet gezien het hele weekend. Of ze echt bestaat weten we dus niet.

Wat wel echt bestond was de après-ski escaperoom in Winterswijk. Bij aankomst aldaar na een afmattende fietstocht werden we dus echt in twee groepen gedeeld die echt tegen elkaar moesten strijden. Dat werd een hard gevecht, dat in schril contrast stond met de warme gastvrijheid die we op de boerderij hadden ontvangen.

Het uitje hadden we dan ook zelf verzonnen. Wisten wij veel. Hadden we maar netjes op de boerderij moeten blijven en ons (door Nina) moeten laten masseren. Dan hadden we ook niet zoveel hoeven drinken om de vijandelijkheden weer te vergeten.

Met andere woorden: een geslaagd weekend weer!

Geen opmerkingen: