zondag 19 september 2010

SchattigErg schattig vond ik ze van de week bij DWDD, de internettende 80-plussers (zie filmpje hierboven).
De vrouw die graag YouTubefilmpjes van Wim Sonneveld kijkt, de man die elke dag op Marktplaats te vinden is (maar er nooit iets koopt) en de ondeugende filmpjes die naar elkaar doorgestuurd worden.

Een heel eigen wereld, niets eenzaam!

8 opmerkingen:

Bas zei

Mooi om te horen en te zien dat ook de oudere generatie de leuke kanten van het internet hebben ontdekt. Internetten, een nieuwe hobby erbij.

Festina Lente zei

Heerlijk, eens wat anders dan breien...:-)

Martine zei

Bij mijn moeder in de flat woont een vrouw van 93 die veel computert. Ze heeft net een nieuwe gekocht, want de oude werd te langzaam. :)

Festina Lente zei

Wow, die gaat met haar tijd mee!!!

v/h schrijverdezes zei

Mijn vader (83) heeft al enkele jaren een weblog (waar hij helaas zo bescheiden over is dat ik je er niet naar kan verwijzen) en is minstens zo handig met internet als ik. De oma van Eppo vNtS was bijna 100 en ook geheel op de hoogte van internet, zo bleek in zijn presentaties. Dit 'schattig' vinden getuigt, vind ik, van een wat achterhaalde opvatting over oude mensen. Maar ik heb het filmpje niet bekeken, dus misschien waren de mensen daarin inderdaad aandoenlijk.

katharina zei

Bejaarden: het zij net mensen.
Sire

Festina Lente zei

@ v/h schrvrdzs: ha, van je vader wist ik: dat is echt een topper! En had absoluut uitgenodigd moeten worden! Van de moeder van EvNtS vroeg ik me af of het echt zijn moeder was of in scène was gezet? Het is dus echt zijn moeder? Schattig zou ik bijna zeggen, maar dat mag dus niet....
Je moet echt het filmpje eens bekijken!

@ Katharina: je zou het bijna zeggen ja :-)

v/h schrijverdezes zei

Niet de moeder van Eppo vNtS, maar zijn grootmoeder, dacht ik. Of misschien hebben we het over een ander filmpje.