vrijdag 23 juli 2010

Polen wordt luxer

Gelukkig, de Nederlandse Dambond heeft besloten dat we niet in het internaat, maar in een hotel in de buurt gaan overnachten voor het Europese damkampioenschap. En je gelooft het of niet, maar er is een ténnisbaan bij het hotel. En er is zelfs een klein kansje dat we niet in het internaat, maar in het hotel zullen gaan eten.

Ook de namen van de tegenstanders zijn inmiddels bekend. Allemaal uit Oosteuropa (Rusland, Wit-Rusland, Polen, Estland, Letland, Litouwen, Oekraïne, Hongarije en Moldavië). Met klinkende namen als Jelena Cesnokova, Ieva Pileckaitė, Ana Sleahvscaia en Daria Waszczuk.

Gelukkig doet er ook nog een ander Nederlands meisje mee met de meisjeswelpen. In totaal gaan we met een man of 50 (spelers en speelsters tot 18 jaar, ouders en 'talentcoaches').

Nog maar een weekje wachten!

5 opmerkingen:

Plievo zei

En je gelooft het of niet, maar er is een ténnisbaan bij het hotel. En er is zelfs een klein kansje dat we niet in het internaat, maar in het hotel zullen gaan eten.

?? Denk je soms dat Polen een achterlijk land is of zo? Vergeet alle vooroordelen en je zal een geweldig land ontdekken.

Festina Lente zei

Beste Plievo,

Als je de achtergrond niet kent, dan zou je idd kunnen denken dat ik enorme vooroordelen tegen Polen zou hebben, maar het tegendeel is waar; het verblijf zou in eerste instantie alleen wel erg Spartaans zijn, maar wordt nu gelukkig iets luxer.
Ik ken genoeg mensen die met zeer veel plezier in Polen vertoefd hebben en het idd een prachtig land vinden!

Reintje Senders zei

Alvast een leuk tijd toegewenst in Polen. Er is veel te zien. Ik ben er in 1997 al eens met een vriendin geweest en toen waren de accomodaties al goed, net zoals in Tsjechië en Hongarije.

Strangebrew zei

Succes met het toernooi en veel plezier op de tennisbaan!

Festina Lente zei

@ Reintje: kijk, dat stemt hoopvol!
@ strangebrew: dank je! En jij bij het kampvuur!!