zondag 22 augustus 2010

Nijmegen: een hotspot!

Nou, Nijmegen wordt weer echt een stad om in te leven: binnenkort kun je er terecht voor een heuse high wine en heeft de hele binnenstad gratis wifi!

Kun je me een plaats noemen die al dit schoons te bieden heeft of schoner dan dit?

6 opmerkingen:

Edwin Mijnsbergen zei

Zou mooi zijn als dit ging lukken. In Zeeland sprak me ook jaren over 'draadloos open Zeeland' maar dat plan was blijkbaar toch te ambitieus. Jammer, want je komt er inderdaad goed mee voor de dag!

v/h schrijverdezes zei

'Ook draagt een gratis netwerk bij aan het imago van innovatieve kennisstad.'
Maar tegelijkertijd wel bezuinigen op de bibliotheek?

Festina Lente zei

@ Edwin: met die bezuinigingen zie ik het ook niet zo snel gebeuren; bovendien is men bang voor allerlei 'rotzooi' op het netwerk en zo. Maar ik ben in ieder geval een voorstander!

@ v/h schrijverdezes: INDERDAAD!

Reintje Senders zei

Draadloos, dat is zeker gemakkelijk. Tilburg heeft dat ok niet, mag ook alleen maar bezuinigen. Zo'n project is al een paar jaar gelden wel gestart in Eindhoven, dat is zo'n techneutenstad bij uitstek.
High Wine, leuk alternatief voor high tea. Maar m'n vriendinnen zal ik niet meekrijgen, die drinken geen wijn.

Festina Lente zei

@ Reintje: ha, elke stad en streek probeert dus te pronken met gratis wifi. Is het in Eindhoven al operationeel trouwens? Als ze dan maar niet ook high wine hebben, want dan hebben ze ons mooi voorbijgestreefd.

L.S. zei

Mijn broer zei meteen: "Gezellig, overal wifi! Op alle terrasjes en aan alle tafeltjes alleen maar over hun mobieltjes en iPads gebogen tiepjes, die onder de term 'communicatieve vaardigheden' iets heel anders verstaan dan 10, 15 jaar geleden."