zaterdag 26 juni 2010

Dat kan toch zomaar niet?

Dat kan toch zomaar niet? Schrijverdezes definitief gestopt? Al een paar weken hoop ik dat ze het toch niet kan laten en weer opnieuw begint, maar nee hoor, ze blijft bij haar besluit deze keer. Het biblioblogveld is er een stuk kleurlozer op geworden: geen heerlijke pleidooien meer voor de menselijke maat in de bibliotheek, geen (h)eerlijke blogbrieven meer, geen heerlijke beschrijving van leuke voorvallen in Rotterdam meer, geen heerlijke boekbesprekingen van door haar gelezen boeken meer, geen heerlijke in alle eerlijkheid gedeelde twijfels meer.
Schrijver, het is wennen zonder jou!!

5 opmerkingen:

v/h schrijverdezes zei

Wat een ontroerend stukje, dankjewel!! Ik mis mijn blog zelf ook, maar 'omstandigheden' maken het me onmogelijk er mee door te gaan. Ik hoop eerdaags nog een afscheidswoordje te schrijven, in een 'blogbrief' aan Henk. En ik denk na over een nieuw blog, onder een andere naam... Áls het zover komt hoor je ervan.
En veel plezier vanavond in Schiedam!
(Het verificatiewoord is 'ardig', hoe bedenken ze het!?)

katharina zei

tja, ik sluit mij bij Festina lente aan..............
Mooie traan aan wimper, droefenis alom.

Festina Lente zei

@ v/h schrijverdezes: een nieuw blog zou van harte welkom zijn en je hebt in ieder geval je twitcit nog. Prachtig verificatiewoord idd! Schiedam was tof (vooral het concert dan, van Schiedam zelf hebben we niet veel gezien, wel leuk met dat water.

@ Katharina: ja, droefenis alom..

katharina zei

Droefenis om het verlies van een blogger, dat is dus mogelijk ondanks de waarschuwingen van onze Hare Majesteit over vervlakking van contacten via het net!
Rouwverwerking hieromtrent: een gat in de markt?
Jammer dat je schiedam niet zag. Naast vele afzichtelijke straatjes emt afbraakpandjes zijn er mooie kades aan het water en natuurlijk het museum.
Voor een andere keer. Wanneer Parijs?

Festina Lente zei

Ja, de koningin snapt er helemaal niets van; maar ze heeft nu vast weer belangrijkere zaken aan het hoofd (zou niet met haar willen ruilen!). Maar mooi gat in de markt heb je ontdekt!!
En Schiedam hebben we een beetje bekeken, want we hebben in de stad wat gegeten, maar niet echt goed, wel leuke bruggetjes idd.
Parijs wordt zo ergens in augustus; heb er zin in!