maandag 15 juni 2009

Tertius decimus

Nou, het gaat ineens hard met het aantal volgers: we zijn aanbeland bij dertien. Nummer twaalf is weer zo'n mysterieus spaanssprekend geval (wat moeten die toch bij mijn blog?).
Maar nu hebben we Mark Deckers in ons midden! En dat is geen Spanjaard. En toch vrolijk. Hoewel, ik ken Mark alleen virtueel. Hij laat niet veel over zichzelf los, niet op bibliotheek 2.0, niet op LinkedIn, maar wel in positieve zin over anderen (zie zijn blog) en dat siert hem natuurlijk enorm.

Wat ik ongeveer begrijp, is dat hij consultant bij de Overijsselse Bibliotheek Dienst is. En in Overijssel, daar ligt een deel van mijn jeugdjaren, dus mensen uit Overijssel hebben bij mij altijd een streepje voor: goed volk! En lekker normaal.

6 opmerkingen:

LeWi zei

Nummer 12 spreekt geen Spaans maar Portugees. En aan Spaans is niks raars uiteraard ;-) Al kan ik ook niet verklaren hoe ze bij je blog komen, want of ze er chocola van kunnen maken??

festina lente zei

Ha, dank voor de toevoeging. Misschien hebben ze gezien dat we een tolk in huis hebben? :-)

festina lente zei

Ik heb raar maar even veranderd in mysterieus...

Mark Deckers zei

Laat ik nou gisteren een discussie hebben over wie Festina Lente nu toch is...... en het nog steeds niet weten....

Astrid zei

Hierbij nog zo'n vrolijke, hardwerkende, goed over andere mensen pratende, Overijsselse consulent in je gestaag groeiende rijtje volgers ;-)

festina lente zei

@ Mark: en toch is het niet moeilijk te vinden als je mijn profiel goed bekijkt (e-mail).
@ Astrid: leuk, hoe meer tukkers hoe beter nietwaar? :)
Overigens heb ik eigenlijk een zwak voor alle provincies.