maandag 8 juni 2009

41


Bloggen onder werktijd mag eigenlijk niet. Toch?

Behalve als je jarig bent. Dat vind ik tenminste. Vroeger, toen ik nog niet bij de UB werkte, schijnt het gebruikelijk geweest te zijn dat je een halve dag vrij kreeg op je verjaardag. Dat waren nog eens tijden! Dat is niet meer. Daar zijn ADV-dagen voor in de plaats gekomen.

Trakteren mag wel, gelukkig. Dat ga ik zo doen, om twaalf uur. Eerder kon niet, want (bijna) iedereen was in......(juist!) vergadering.

Ondertussen vermaak ik met het lezen van de e-cards, SMS'jes en ontvangen van lijflijke felicitaties. Van mijn kamergenoot kreeg ik zelfs een kadootje! En het was niet eens een kroonjaar. Daaruit blijkt maar weer hoe zeer we aan elkaar gehecht zijn geraakt, sinds we zijn gaan 'hokken' met z'n drieën. Met nieuwe haakjes en veel gezelligheid als compensatie voor het opgeven van onze eigen kamers.
Ach, het was eigenlijk best een leuk jaar.
En het wordt ook vast wel weer een leuk jaar.

10 opmerkingen:

Edwin Mijnsbergen zei

Van harte gefeliciteerd Festina!

Tempora mutantur et nos mutamur in illis

Een hele fijne dag!

festina lente zei

Ha, zo is het maar net! Dank je!

LeWi zei

Proficiat Festina! En lekker asperges eten vanavond hè.

festina lente zei

Dank je. En qua eten: eerder de bak groentensoep die nog over is van gisteren. En inderdaad: zo snel mogelijk daarna weer asperges....

katharina zei

Festina!
Wat een verrassingsbericht. Heel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en een mooie dag en avond wens ik je nog toe.

festina lente zei

Dank je, Katharina! Het superkleine feestje was gisteren al; misschien doe ik volgend jaar weer een keer een groter feest! En vanavond zal ik wel weer een stijve rechterhand van de telefoon krijgen....

schrijverdezes zei

Ha Festina,
Wat een fijn gevoel dat je nog steeds kunt denken: ik ben pas op de helft of misschien zelfs nog niet eens. Geniet ervan.
Een fijne verjaardag gewenst en alle goeds voor het net begonnen jaar.
Groet, schrvrdzs

festina lente zei

Ha schrijver,
Dank voor je fijne woorden! We hopen er maar het beste van hè?

Boekenproeven zei

Proficiat ook vanuit Oss.
Jullie hebben vast een gezellige kamer op kantoor.

MVG
Mieke

festina lente zei

Dag Mieke,

Dank voor de felicitaties; wij hebben een heel gezellige, maar ook productieve kamer. Ik ben altijd blij als dat samen kan gaan!