woensdag 11 maart 2009

Tjielp, tjielp


De boekenweek is van start gegaan en we zullen het weten ook! Gisteravond het traditionele boekenbal met onze veelal hoogbejaarde schrijvers, van wie Gerrit Komrij toch wel de ondeugendste is, getuige het volgende citaat uit de Volkskrant:

"Hij hekelde alles en iedereen in ‘de dierentuin van het boekenbedrijf’: de uitgevers, de critici, de heren van de CPNB, de dames met hun boekjes over seks, exen en menopauze, de schrijvertjes over dementie en kanker – het zijn allemaal kut- en flutboeken".

Zou de verkoop van de Nederlandse romans hier door stijgen? Ach, wie geen geld heeft, downloadt toch gewoon de gratis ringtone voor een hoop gekwetter?

De foto is trouwens van mijn ex-overbuurman Netream, die zich er blijkens de comments niet van bewust was hoe actueel zijn foto wel niet is....

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke foto. In de Gelderlander las ik vanmorgen de strip van de Rechter waarin het ook over tjielp tjielp ging en dus over de boekenweek.

festina lente zei

Zo bengelblog en wie is u eigenlijk? Zo maar onder werktijd een beetje zitten bloggen?

Meike zei

Kwam per toeval op je blog terecht en zag daar een foto van 1 van mijn favoriete plekken in Eindhoven. Misschien wist je het al de foto van Tjilp Tjilp is gemaakt in Eindhoven; de woorden zijn samengesteld uit heel veel groene vogelhuisjes hangend aan een lelijk gebouw. Maakt het dus weer mooi!;-)
Het heeft niets met je blog te maken maar wilde het even delen.
Groet! Meike