zaterdag 21 april 2012

Lent: wereldstad

Toen we naar Lent verhuisden, dachten we in onze naïviteit nog dat we naar een dorp gingen verhuizen. Maar nu we er een tijdje wonen, lijkt het wel alsof Lent langzaam tot wereldstad transformeert.

Want - hou je vast - we krijgen een Van der Valkhotel in Lent. In Lént!

10 opmerkingen:

Dyon Noy zei

Ik associeer van der Valk niet meteen met een wereldstad. Deze vaak treurige objecten met dito voedsel en sfeer tref je meestal aan op restlocaties langs snelwegen zoals Nuland, Nederweert, Uden, Heerlen, Breukelen, ...............

Festina Lente zei

Wereldsteden dus!

katharina zei

How awful! Tenminste als het plaatje klopt.
Verhuizen maar.........

Festina Lente zei

Niet nodig, hij komt ver van ons huis te staan. En ter compensatie krijgen we binnenkort een echte woensdagmarkt in Lent. Verse groenten voor bij de schnitzels...!

katharina zei

He get, schnitzels....
Vinden de kinderen dat lekker?

Festina Lente zei

Beter dan appelmoes iig!

katharina zei

met de beruchte kers?

Festina Lente zei

Ja, die!

Strangebrew zei

Hoeveel verdiepingen? Een omgekeerde kas dus (want het moest een knipoog worden naar de tuinderscultuur, dat ding)...Ik ben even het spoor bijster waar nu straks de dijk doorgaat, waar het station komt, wel of geen lus....voorlopig bekijk ik het wel per dag of ik ergens wel of niet kan fietsen lopen , rijden...mijn omgeving verandert ieder uur.

Festina Lente zei

Geen flauw idee.....
Ik snap die plannen en tekeningen ook nooit en ze veranderen iedere dag ook weer inderdaad. Ben blij dat ik niet de enige ben die er geen touw aan vast kan knopen. Het zal allemaal wel; als we er maar niet al te veel last van hebben inderdaad. Af en toe uitblazen op het waalstrandje: het enige dat helpt!