zondag 3 april 2011

Opgeruimd staat netjes!

Vandaag worden - wat is blogger toch een mooi marktplaatsmedium - mijn oude LP's opgehaald. En achter mijn LP's kwamen, toen ik ze oppakte, nog wat archiefdozen tevoorschijn met oud studie- en lesmateriaal: oude tentamenbriefjes, oud lesmateriaal (excursiepakketten inclusief de uitnodigingen voor de excursies voor de ouders en de rekeningen van de busmaatschappijen, lespakketten voor inscripties, scanderen, museumbezoek, toetsen met uitwerkingen en ga zo maar door). Mooi spul, maar het is tegenwoordig allemaal veel beter en aantrekkelijker op internet te vinden.

Wèg ermee!

Wat ik me wel bedacht, is wat een ruimte docenten thuis voor hun werkspullen nodig hebben. Het schijnt dat je als docent vroeger je werkkamer mocht aftrekken van de belasting. Nu ik het zo eens allemaal optel, was dat helemaal zo gek nog niet.

2 opmerkingen:

Strangebrew zei

Uhuh! Ik weet het! En ik durf nog even niets weg te gooien, je weet nooit wanneer je weer een keer gaat studeren en het alsnog nodig blijkt te hebben! :) Ik moet eigenlijk van een heleboel boeken af, maar boeken weggooien voelt...nou ja...verkeerd!

Festina Lente zei

Met boeken heb ik ook altijd de meeste moeite...