vrijdag 26 november 2010

Dubbel treurig

Sigmund heeft duidelijk een nieuw en dankbaar onderwerp gevonden: de e-reader; voor analfabeten en digibeten geen fijn apparaat.....

4 opmerkingen:

Reintje Senders zei

Die zijn er helaas nog wel enkele. Laatst kwam hier in de bieb ook iemand die een digibeet was. Kun je bijna niet meer voorstellen. Ben wel blij met m'n Iphone, het kleinere zusje van de I-pad. Echt, ongekende mogelijkheden.

Festina Lente zei

Maar goed dat de digibeet naar de bieb komt; die kunnen 'm vast verder helpen, toch?
Goh, en jij hebt een iPhone? Cool!

BenoƮt Cicchelero zei

De geschiedenis lijkt zich wel te herhalen. Na de ongeletterdheid, de digitale kloof. Probeer maar te begrijpen waarom sommigen vrezen dat de bib geen doel of toekomst meer zou hebben.

Werk zelf met een HTC Hero en net zoals bij een iPhone is het inderdaad ongeloofelijk wat je allemaal met zo'n beestje kan doen. Het overstijgt naar mijn mening zelfs de naam smartphone.

Festina Lente zei

@ Benoit: ja, voor sommige mensen wordt het nu wel heel moeilijk zich staande te houden en de bieb kan hen gelukkig vooruithelpen, als ze dat tenminste willen en ze zich niet schamen en zo.
Ikzelf heb 'maar' een iPod Touch, maar dat kan hetzelfde als een iPhone (behalve bellen) en zonder dure abonnementskosten. Dat is voor mij de voordeligste optie, want ik ben altijd dicht bij computer (werk) of laptop (thuis)en bel of sms bijna niet. Maar het zijn heerlijke apparaten ja....