vrijdag 23 januari 2015

Voorbij, dat mooie project!En ineens was het voorbij, het project online instructietool. Het werk zit erop, de tool is gekozen, de collega's zijn getraind, de eerste set modules is gemaakt, de afsluitende lunchbijeenkomst is geweest, het afscheidsetentje is geweest.....

Het voelt leeg. Geen project meer. Beginnen aan het wegwerken van het achterstallige werk op het gebied van collectieondersteuning.

Maar de herinnering blijft: het was een fijne en intensieve tijd waarin ik veel geleerd heb. En de groep was in één woord fantastisch. Zo fantastisch dat ze me gisteren in verlegenheid brachten met ontzettend lieve cadeautjes: een grote bos bloemen, een mok met de icoontjes die we voor Xerte hadden laten ontwerpen en een speciaal voor mij ontworpen Xertie. En ik wás ze al zo dankbaar voor al het werk dat ze verzet hebben.

Waar onze Xertemodules dan staan? Ja mensen, dat is een groot geheim. Ze zullen pas onthuld worden als de publieke presentatie plaats gaat vinden. En ja, op dat moment zal ik 'm ook hier met jullie delen.

Nog even geduld dus, jullie. Wij zijn in elk geval klaar!

2 opmerkingen:

Marina Noordegraaf .... zei

Bij een mooi project hoort een mooi eind. Dat is alvast gelukt. Gaaf hoe je collega's je in het zonnetje hebben gezet!

Festina Lente zei

Ja, het zijn schatten. Ik was echt ontroerd!