zaterdag 14 juni 2014

Mannenhonk


In Nijmegen hebben ze voor mannen met shopaholische vrouwen een oplossing bedacht: het mannenhonk. Mannen kunnen in deze mancave een uurtje gedropt worden terwijl hun vrouwen lekker aan het shoppen zijn. Geen geruzie, getrek en gestress bij de pashokjes, want terwijl de vrouwen hun kleren bij elkaar scharrelen, kunnen de mannen zich heerlijk ontspannen in de cave: er staat een tafel met stoelen eromheen voor het leggen van een kaartje of het lezen van een krantje en tevens is er een zithoek met een televisie waarop herhalingen van voetbalwedstrijden getoond worden.


Is dat even boffen voor die mannen!

Maar voor de vrouwen met een man die van winkelen houdt dan, is daar ook een vrouwenhonk voor? Nope, natuurlijk niet! De vrouw gaat gewoon niet mee, of beter nog, die gaat een kopje koffie drinken in de nieuwe Coffeeloversvestiging in de Openbare Bibliotheek.

Het schijnt dat mannen die niet van voetbal houden daar ook gewoon welkom zijn.

Pfew!

2 opmerkingen:

Marina Noordegraaf .... zei

Wel een toepasselijke naam, ManCave. Het is namelijk nogal een hok(jesgeest), zo'n cave ...
Doe mij de m/v variant maar :-)

Festina Lente zei

Ook niet mijn piece of cake ;-) Ben benieuwd hoe het daar ruikt overigens: naar zweet, aftershave? Enfin, ze zitten in de Molenpoortpassage, vlakbij de Xenos, dus als je de 'stam' eens wilt bekijken....