zondag 16 juni 2013

Kids 'n' Billies


'Van wie is deze kleine vent, want hij moet wel oordopjes in als hij op het podium staat, anders verpest hij z'n gehoor. Niet dat ik zelf kinderen heb, maar ik heb m'n eigen gehoor op zo'n manier wel flink verpest.'

Aldus Peter te Bos op het geweldige en stoere Kids 'n' Billiesfestival in Nijmegen. Ik was er zelf nog nooit geweest en mijn kinderen zijn te oud om nog mee te willen, maar zelfs zonder kinderen is het een ontzettend leuk en relaxed festival. Goede, stevige muziek en van alles te doen voor de kids (water, zweefmolen, buttons maken, schilderactiviteiten, suikerspinnen, vetkuiven laten maken en ga zo maar door). Het schijnt dat de organisator van het festival dit jaarlijkse uitje heeft bedacht voor ouders die wel naar concerten willen, maar geen zin hebben om steeds oppas te regelen.


Zoals hem zelf overkwam. En hij dus dit festival verzon en daarbij bands uitnodigde die hij zelf graag wilde zien. Gelukkig heeft hij een goede smaak; dit jaar waren bijvoorbeeld Reverend Beat ManTraumahelikopter en Claw Boys Claw van de partij. En het was ook nog eens prachtig weer.

Voor de liefhebbers, een aantal bezoekers heeft al wat live-opnamen van de bands op YouTube gezet. Geniet mee!

Reverend Beat Man:Traumahelikopter:(van Claw Boys Claw helaaas nog geen filmpjes, maar dat komt vast nog; wel een eigen foto, van Peter te Bos, toen die zich tussen het publiek waagde)


Geen opmerkingen: