vrijdag 8 juli 2011

Krasse knar bij UB Nijmegen

En ja hoor, gisteren zat de hele UB weer aan het beeld gekluisterd, want we waren weer op tv, heel kort weliswaar, maar toch!

Dit keer zijn er bij ons beelden gemaakt rondom een item bij Uitgesproken EO (item begint bij minuut 6) over oudere mensen die nog bijzonder fit zijn. Er werden twee krasse knarren besproken, één die op hoge leeftijd (77) nog deelneemt aan wedstrijden polsstokhoogspringen ('ik spring tegen mensen van 60, daar kun je niet tegenaan') en één (Gerrit Deems) die op z'n 89ste (!) nog gepromoveerd is. Van de laatste zijn ook beelden in de leeszaal van de UB te zien.

Mooi! Nog mooier was het geweest als de man geportretteerd was in onze hippe Learning Zone, maar dat was natuurlijk een beetje geforceerd voor een meneer die al z'n stukken nog netjes op de typmachine uittikt en niets moet hebben van internet....

2 opmerkingen:

Lewi zei

Het was erg leuk om te zien: ik ken meneer Deems nog van de tijd dat ik één dag in de week op de theologie-bibliotheek zat waar hij uiteraard vaste klant was. En de leeszaal was ook heerlijk bekend!

Festina Lente zei

Hé, dat is grappig! Leuk dat het 'm gelukt is hè?