zaterdag 26 februari 2011

Jolande en de wandeling

De wandeling is eigenlijk best een relaxed programma, maar toch kijk ik het bijna nooit. Geen tijd en zo, weet je. Maar gisteren heb ik toch even een uitzondering gemaakt, want Jolande Sap zou geïnterviewd worden tijdens die wandeling.

Wat een vrouw, wat een natuurlijke uitstraling, helemaal geen stijvigheid of hijgerigheid. Een prettig soort kruising tussen Femke Halsema en Agnes Kant.

Een verademing!

Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.

5 opmerkingen:

mediathecaris zei

Ik heb gisteren ook genoten van Jolande. Wat een sympathieke vrouw, eerlijk, gewoon,oprecht. Mijn sympathie heeft ze. En Hella van der Wijst stelde de juiste vragen.

Festina Lente zei

Juist, HvdW was ook goed op dreef. Ook al zo'n sympathieke vrouw!

Bas zei

Bedankt voor de tip. Ik kijk tegenwoordig weinig televisie en dan zijn dit soort tips heel welkom. Het gesprek was zeker de moeite waard. Ik wist niets van haar achtergrond. Jolande vind ik zelf ook een goede vervanger van Femke en ik hoop dat GL nog eens aan regeren toekomt.
P.S. misschien kun je de embeded code van de filmpjes aanpassen als je ze in je blog zet. Je moet dan de getallen achter hoogte en breedte verkleinen. Een volledig beeld kijkt wat makkelijker.

Festina Lente zei

@ Bas: ik weet ook al op wie ik ga stemmen:)
Oei, embedded code aanpassen...dat durf ik niet hoor!

Bas zei

Toch is het gemakkelijker dan je denkt. In de code staat ergens width en height met een getal er achter. Als je deze in dezelfde verhouding verkleind kan er niets gebeuren.
Het hoeft natuurlijk niet, want het is ook wel spannend om soms dingen net niet helemaal te zien.