vrijdag 17 december 2010

Leesdeken

Gisteren hebben we afscheid genomen van een collega (tenminste, voor een deel van haar werkzaamheden) en haar een leesdeken kado gedaan.
- Een leesdeken?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik twee weken geleden ook niet wist wat dat was, totdat ik er één in de VPRO-gids zag. Het schijnt dat-ie volgende week in de reclame is bij de Blokker. Prachtig kerstkado!

7 opmerkingen:

Bas zei

Ik ga volgende week gelijk op zoek, krijg het behoorlijk koud als ik 's avonds met m'n laptopje op schoot zit te bloggen en te internetten. Bedankt voor de tip!

Bas zei

Overigens, heb je ook zo'n lekker thee-kerstpakket van je werk gehad?

Festina Lente zei

Een collega van me zei dat-ie ook prima als zapdeken te gebruiken is; laptopdeken/ blogdeken is natuurlijk helemaal top!
Wij krijgen het kerstpakket pas maandag, maar ik heb bij een collega al stiekem gekeken en het zag er wel theeïg uit ja! Ik laat het je nog weten!

Reintje Senders zei

Een paar vriedinnen hebben al een paar jaar zo'n ding. Zijn reuze handig. Zeker voor bij de TV of de laptop.

Festina Lente zei

Maar - en dat stond ook in de vpro-gids - je moet niet ineens telefoon krijgen en er dan meteen naar toerennen, want bijna 100 procent kans dat je dan struikelt...

Bas zei

Vandaag direct naar Blokker gerend en jawel hoor, voor slechts € 7,99 een heerlijke blogdeken aangeschaft. Ik zit er weer warmpjes bij :-)

Festina Lente zei

7,99 maar? Nou, dan ga ik er zelf ook een halen!!!