dinsdag 31 augustus 2010

Kinderwens

We waren vorige week even naar de Efteling met de kinderen en de buren. Op een gegeven moment kreeg mijn buurjongen trek in iets lekkers. 'Neem een boterham', zei mijn buurvrouw. We hadden namelijk stapels boterhammen meegenomen. Maar daar had de buurjongen duidelijk geen zin in.

'Waarom heb ik geen Sjonnies als ouders? Dan zou ik nu tenminste iets FATSOENLIJKS te eten krijgen.'

Juist.

8 opmerkingen:

v/h schrijverdezes zei

'Even' naar de Efteling klinkt ook wel een beetje decadent vind ik...

Edwin Mijnsbergen zei

Briljant :-)

Festina Lente zei

@ schrijver: Ja, daar heb je zeker gelijk in. Zelf ben ik overigens in het geheel geen liefhebber van pretparken (ik word al misselijk als ik naar zo'n achtbaan kijk) en laat eftelingbezoekjes liever aan mijn man over. En dan nog zijn onze kinderen maar 2x in de Efteling geweest...En jij?

@ Edwin: zeker!

Reintje Senders zei

Ben in juli met m'n familie naar de Efteling geweest. Nou, dan zie je wat volk rondstruinen met posturen die je krijgt door het voedsel wat Sjonnies veel eten. Overigens, de attracties zijn hardstikke leuk in de Efteling, zeker die nieuwe Joris en de draak.

v/h schrijverdezes zei

Ik denk dat ik er een keer of vijf geweest ben. Een van mijn kinderen houdt helemaal niet van achtbanen e.d. maar vond vroeger de kabouters enzo heel leuk. Een ander is juist dol op enge attracties. Van de derde herinner ik me dat ze het bootje in de vijver erg leuk vond en er wel in wilde wonen ;-) Tegenwoordig gaan de twee laatstgenoemden af en toe zelf naar de Efteling (al dan niet gesubsidieerd door hun moeder).

Festina Lente zei

@ Reintje: de Joris en de draakachtbaan vonden mijn kinderen ook het einde. Behalve de naam van de attractie; die vonden ze te kinderachtig. Jij woont er wel lekker dichtbij! Ik vind eigenlijk alleen de Fata Morgana leuk. En het sprookjesbos natuurlijk. Die sprookjesvertellende boom! Prachtig!

@ schrijver: kijk eens aan, 5 keer maar liefst! Ik vind die bootjes ook heerlijk; geef jouw jongste dus helemaal gelijk!

v/h schrijverdezes zei

Maar we aten er wel altijd onze eigen boterhammen op;-)

Festina Lente zei

Ha, wij ook hoor! Behalve mijn buurjongen dan, die heeft 1 snack losgekregen!