donderdag 19 augustus 2010

Ik en mijn blogfoto

Mijn zoon wees me er in het Louvre fijntjes op dat daar het origineel van mijn 'profielfoto' stond en dat er zich heel veel mensen omheen aan het verdringen waren; ze wilden er allemaal mee op de foto.

En natuurlijk moest ik er ook mee op de foto van mijn zoon. Ziehier het resultaat.

Olé, ik heb wel armen!

5 opmerkingen:

Wilma van den Brink, MA zei

Heel mooi! Je staat er 2x goed op :-)Ben al lang niet meer in het Louvre geweest. Het mooist aldaar vond ik de Nike de Samothrake Zo machtig groot en omringt door tientallen flitsende Japanners :-)

Reintje Senders zei

Mooie foto. Ben nog nooit in het Louvre geweest. In het Louvre zal het altijd wel druk zijn met bezoekers die zich om een bekend kunstwerk verdringen.

Anoniem zei

Hoi (belachelijk, maar ik weet je naam niet eens! ;-)) ,

Dank je voor het vragen!
Het gaat inmiddels best wel aardig. Fysiek zeker (ik fiets bijvoorbeeld al weer hele afstanden). Mentaal gezien gaat het een stuk langzamer. Ik heb best nog last van de gevolgen van de schedelbasisfractuur. Maar ook hiervan heb ik het idee dat het steeds een beetje beter gaat. Ik ben voorzichtig weer begonnen met werken. Verder krijg ik weer zin in nieuwe dingen en bijvoorbeeld om mijn blog weer op te pakken.
Al met al: het gaat langzaam maar zeker de goede kant op.

Hoe gaat het met jou? Ik zie dat je gestaag doorgaat met posten!!

Groeten,
Gert Jan

Festina Lente zei

@ Wilma: ha, ha. Die Nike is inderdaad ook een prachtig en krachtig beeld. De plaats waar hij opgesteld is, bovenaan de trap, vind ik ook fenomenaal! Gauw weer eens gaan!

@ Reintje: zeker eens binnengaan in het Louvre; zul je geen spijt van krijgen!

@ Gert-Jan: mooi zo dat het beter gaat met je; neem er de tijd voor! Mijn echte naam is Monique (te vinden bij e-mail); ben voorzichtig anoniem begonnen met bloggen....

Edwin Mijnsbergen zei

Cool!