woensdag 7 juli 2010

Groeten uit....

... het sharia-socialistische bolwerk. Vroeger was het nog gewoon Havanna aan de Waal.

8 opmerkingen:

Strangebrew zei

Die man heeft serieus therapie nodig.
Overigens gaat de kamer helemaal niet over die subsidies, dat mag een gemeente in het kader van de decentralisatie zelf uitzoeken. Hij weet dat zelf vast ook wel, maar ik verdenk hem er van dat weer eens met een goedkope truc de krant wil halen...en ziedaar, het is gelukt!

Festina Lente zei

En eigenlijk is het heel erg dat hij daarmee ook mijn blog haalt; ik had wel eerst gecontroleerd of jij er al een postje over gemaakt had, maar je had pas al een behoorlijk betoog over het hoogblonde bolwerk...

Mark Deckers zei

Hoi Festina. Leuk om hier weer langs te komen! Hoe heb jij dat balkje onder je artikelen gekregen in blogger. Dat wil ik ook!

Festina Lente zei

Hi, altijd welkom, Mark!
Het balkje is heel eenvoudig te verkrijgen:
blogger dashbord > ontwerpen > pagina-elementen > bewerkingenknop bij blogbericht. Succes!

Reintje Senders zei

Ach gut, Wilders weer. Wil die man even niet horen. Zoiets gebeurt ongetwijfeld in meerdere grote steden, maar laat het heer Wilder niet horen, anders gaat hij zich daar ook zorgen om maken. Leuke naam overigens Havanna aan de Wal. Zo ken ik er nog een paar: Palermo aan de Maas / Napels aan de Schelde. Je mag zelf invullen om welke steden het gaat.

Festina Lente zei

Ha, ha, havensteden vermoed ik? Eén van de reaguurders noemde Nijmegen zelfs al Mekka aan de Waal. Overdrijven is ook een kunst...

Mark Deckers zei

@Festina: Bedankt. Gelukt!

Festina Lente zei

Ha, goed zo!