zondag 16 mei 2010

Om naar uit te zien

Komende week zijn er wel een paar dingen om naar uit te zien:
- maandagavond bij de avonden een uitzending over Ian Curtis
- woensdagavond Benali in Boeken over het literaire klimaat in Nijmegen (oeps, dat is pas volgende week woensdag)

Maar ik zie niet uit naar een hele week werken (kan ik dat nog wel na al die vrije dagen?) en het bezoek aan de oogarts maandag en het bezoek aan de tandarts zaterdag. Al dat geklooi aan mijn lichaam :-(

7 opmerkingen:

schrijverdezes zei

Ik ben ook niet dol op de tandarts, maar ik heb er heel veel uren doorgebracht en denk dan toch af en toe: wat fijn dat iemand zo lang heeft willen studeren om dit voor mij te kunnen doen. En dat stemt me op de een of andere manier dan toch dankbaar. (Ja, ik weet dat tandartsen goed verdienen...) En het mooiste moment is toch weer als je naar buiten stapt!
Maandag weer gaan werken trekt mij evenmin. Maar de volgende maandag hebben we weer vrij.
(Misschien vraag je je nu af of ik een cursus positief denken aan het volgen ben? Dat is niet het geval hoor.)

Unknown zei

Ik dacht aan televisie maar zie dat het een radioprogramma is. Ik vrees dat dat er niet van gaat komen...

Sterkte met dat geklooi :-/

Festina Lente zei

@ schrijver: ik heb gelukkig ook echt een schat van een tandarts; hij is inderdaad altijd bruin van de vakanties, maar net als jij gun ik het hem ook en vooral omdat hij altijd alles verdooft. Maar al die onderhoudswerkzaamheden aan mijn lichaam, daar houd ik gewoon niet van!

@ Edwin: ik ga het denk ik ook achteraf pas luisteren; heb pas de film Control gezien en was daar behoorlijk van onder de indruk, waardoor ik nu ook weer nieuwsgierig ben naar het radioprogramma; radio is immers een schitterend medium!

Strangebrew zei

Ian Curtis...! ik was zo ontzettend onder de indruk van Control.Ik denk dat ik het als dat kan online een keer ga luisteren, als niemand thuis is.

Festina Lente zei

Heerlijk, dat ga ik ook doen (geen 'live transmission":); de uitzending duurt maar liefst 3 uur (van 19 tot 22 uur). Ik plaats de link tzt wel even!

Wilma van den Brink zei

Gelukkig ben je positief ingesteld, want je begint met de leuke dingen. Sterkte met de rest :-S

Festina Lente zei

De enige manier om te overleven :0