zondag 21 maart 2010

Snelweg bij Lent wordt stadssingelEen snelweg wordt stadssingel en het gebeurt (bijna) voor onze deur. Aan de reacties van de Nijmegenaren te zien, is niet iedereen er mee eens. Misschien zijn ze niet op de hoogte van de prachtige uitvinding van de tweewieler zonder motor waarmee je overal probleemloos komt. Da's jammer.

5 opmerkingen:

Reintje Senders zei

Zal misschien wel een oplossing wezen wanneer aan weerszijden nieuwe wijken ontstaan. Tuurlijk zullen de autorijders er niet blij mee zjn, maar onglukken moeten zovel mogelijk te vermijden zijn. Altijd al een crime geweest om over die weg te rijden.

LeWi zei

Volgens mij wordt het wel heel mooi als die stadssingel eenmaal er ligt. Een stuk beter dan die snelweg dwars door het dorp.

festina lente zei

@ Reintje: ah, je kent de weg...

@ LeWi: alles is beter dan een snelweg, en zeker door het dorp ja. Het was wel flinke file vanochtend in het dorp. Ben benieuwd hoe ze dat gaan oplossen, maar er komt een tweede zijweg bij de Vrouwe Udasingel, dus dan zal een deel van het probleem tenminste opgelost zijn, denk ik.

Strangebrew zei

Reacties van het kaliber "vroeger mochten we 120 en nu nog maar vijftig, dankjewel linkse kerk!" of iets van die strekking, kunnen mijn dag danig bederven...ik lees ze vandaag maar niet.

festina lente zei

En gelijk heb je!