vrijdag 22 januari 2010

Matti


We hebben er een nieuwe volger bij: Matti. Zij is géén bekende van mij, dus alles wat ik van haar weet is van het web. Ze twittert, blogt op hyves, heeft Nederlands gestudeerd en houdt enorm van schrijven. Op haar blog staat als begeleidende tekst:
Hier schrijf ik van me af en naar me toe, fictie, non-fictie, misschien gedichten of een column. Radicaal, soms brutaal, eigenzinnig of gevoelig. Mijn 'pen' raakt het digitale papier, maar misschien ook jou.

Welkom, Matti! Als je nog iets toe te voegen hebt, ga je gang!

4 opmerkingen:

Matti zei

Ha, wat leuk. Dit is mij nog nooit overkomen, een warm welkom op een ander blog. Heel attent. Ik blog al een hele tijd hoor, sinds 24 februari 2008
Op Hyves: (tot nu toe 268 blogs):
Overzicht van mijn blogs:
http://matti84.hyves.nl/blog/12505975/Overzicht_van_mijn_blogs/ZwlO/
Op blogspot: http://matti-blogs.blogspot.com/ en op mijn schrijfblog bij Trouw:
http://www.trouwcommunities.nl/schrijf/zelf-schrijven/blogs/1749/

Hoe dan ook, Interessante blogs volg ik graag, maar verwacht niet van mij dat ik geregeld reageer ;)
M.


NB er is ergens iets niet goed gegaan, want ik had je met Twitter toegevoegd, maar ik wilde het koppelen aan mijn blogspot, waar ik nog meer blogs volg. Ik puzzel het nog wel even uit. Misschien moet ik de Twitter afmelden en dan met Blogger weer aanmelden ;)

festina lente zei

Leuk dat jij ook even reageert! Aangezien ik bloggen een feestje vind, stel ik de gasten graag even aan elkaar voor! Ik ga je blogs allemaal even bekijken! Volg je inmiddels ook op twitter.
Ach ja, en die techniek, om gek van te worden!

Matti zei

Allemaal?? Veel sterkte en leesplezier.
M.

festina lente zei

Ja, allemaal! Ze komen in een lijst bij elkaar als je op de tag 'volger' drukt; je zult merken dat de meesten uit de bibliotheekwereld afkomstig zijn.