woensdag 25 november 2009

Niet alleen de bestuurders van de culturele instellingen....


.....kunnen niet meer met elkaar door één deur, maar nu ook de bestuurders van de stad Nijmegen niet meer. De reacties van het publiek zijn uiteraard weer niet van de lucht:
Nu maar hopen dat die studenten in nijmegen ook echt slim gaan worden en niet alleen maar links stemmen bij de volgende verkiezingen, dan kan het nog een leuke stad worden ook! Maar ja aangezien de leraren allemaal van die linkse baarddragende socialisten zijn zal de kans wel weer erg klein zijn.
goed gedaan.
links, jullie hebben geen antwoorden.
altijd maar zeggen belast de rijken
noem de rijken eens niet zo vies, gewoon de werkenden
Jullie links werkenden zijn diegene die 32 uur per week, 4 dagen van 480 minuten maken
Dit si gewoon waa, geen extra inzet, overal rechten zien, geenplichten zien, mensenn die meer werken als vieze rijken betitelen, bah links
En nog meer van dat soort fraais.

Gevallen over de OZB. Hoe ga je dat je kleinkinderen vertellen?

6 opmerkingen:

Strangebrew zei

Reacties op berichten van de krant online zou je eigenlijk niet moeten lezen. Het is moeilijk af te leren, een nare verslaving, maar ik doe mijn best om niet meer door te klikken...Dat het hier gaat om een goed functionerende raad, die haar wethouders op de vingers, tikt zien de meesten niet. Hoe dan ook doet deze raad precies dat wat ze moet doen. Maar dat is kennelijk ook weer niet goed. Dit is tenslotte Nijmegen.

festina lente zei

Precies.

Die reacties vind ik soms heel vermakelijk, hoewel zeer voorspelbaar en meestal zijn het dezelfden die reageren eh.. reaguren.

Hapi zei

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

festina lente zei

Have a nice day too, Hapi!

e.v.dooren zei

Ach, de politiek van Nijmegen is volgens mij net zo'n zooitje als in Billyturg. Als een college opgestapt, een paar wethouders en nu de burgemeester. En waarvoor: vanwege een zo'n soort Adje theater om het plaatselijke plebs ook wat cultuur bij te brengen. Althans dat was de bedoeling van die linkse klojo's hier. Die zijn overal hetzelfde. Tja, dat moet je ook maar een keer je kleinkinderen uitleggen.

festina lente zei

Je zou er BIJNA cynisch van worden......