dinsdag 18 augustus 2009

T9

Ik ben niet zo'n SMS-er. Eigenlijk heb ik - ik vertel het met het schaamrood op mijn kaken - twee jaar geleden tijdens mijn vakantie pas leren SMS-en. Eerder had ik het simpelweg niet nodig.

En tijdens deze vakantie heb ik dan eindelijk (Brownie bedankt!) geleerd hoe je kunt SMS-en met behulp van T9. Over het algemeen houd ik niet van apparaten die voor je invullen (mensen die veel met Word werken zullen dat herkennen), maar ik moet toegeven, dit is wel een heel handige tool! Je hoeft namelijk niet meer 2 of 3 keer op een knopje te drukken in de hoop dat het goede lettertje verschijnt en o, wat heb ik in het verleden vaak de correctieknop moeten indrukken om transploft-achtige constructies te voorkomen. Want ik ben niet zo van de afko's.

En helemaal gecharmeerd van het systeem was ik toen ik mijn eigen (echte!) naam intypte. Doe het eens en je zult verrast zijn.

Blijverdje.

4 opmerkingen:

Edwin Mijnsbergen zei

Ha! Het is nooit te laat om te leren. Way to go!

festina lente zei

Very, very, long way to go!

e.v.dooren zei

En het is toch zo gemakkelijk. Heb gisteren in de trein ook lange tijd zitten te SMSsen met vrienden die weer ergens vast zaten in de trein. Konden we toch ff bijkletsen zoals dat heet.

festina lente zei

Ja, het is timesharing en je stoort er andere mensen tenminste niet mee!
Heb jij nou trouwens ook vakantie? Pukkelpop is toch al begonnen?