woensdag 6 mei 2009

Wij zijn draadloos!

Hè, hè, eindelijk zijn wij nu ook draadloos! Gisteren konden we met z'n vieren tegelijk internetten. Als je denkt dat dan de rust in huis is weergekeerd, dan heb je het mis! Waar broer en zus eerst naast elkaar overleg pleegden met elkaar over een spel, moet dat nu over de trap gedaan worden. Kijk, ik heb een goede ruil gedaan op Habbo! Hé, ga eens uit mijn (virtuele) kamer! Hoe moet je......?

Verder kunnen we 10 dagen niet bereikt worden door mensen zonder digitale aansluiting in verband met de overgang van de ISDN-lijn naar een digitale lijn. En hebben we nu een modem in onze slaapkamer, waardoor de radio-ontvangst daar ineens belabberd is. En dat terwijl er niets fijner is dan nog wat in bed blijven liggen radio luisteren.

Enfin, het zullen hopelijk kinderziektes blijken te zijn. Bovendien hebben we nu voortaan onbeperkt bellen van en naar vaste lijnen! Ik noem het maar een mooi kado voor moederdag!

4 opmerkingen:

Edwin Mijnsbergen zei

Met z'n vieren tegelijk! Dat hoor je nog niet zo heel vaak...of is dit inmiddels gemeengoed?

Wordt iedereen dan virtueel aan tafel geroepen als het etenstijd is?

Hoe dan ook: relaxed dat het kan!

festina lente zei

Of het gemeengoed is, zou ik niet weten. Grote kans van wel!
Als het etenstijd is, wordt dat bij ons in huis nog gewoon ouderwets geschreeuwd. Er zijn een paar mensen in huis die dat heel goed kunnen; ik zeg niet wie :)

schrijverdezes zei

@ Edwin:
Hier zitten we ook gerust met alle in-huis-aanwezigen achter een andere pc. Voor het eten wordt gewaarschuwd door met een fietsbel (fiets staat beneden in de gang) te rinkelen.
Moet het tegenwoordig niet 'relaxt' zijn?

festina lente zei

Fietsbel! Dat is ook een goeie!