woensdag 25 maart 2009

Twitter is hot


Twitter songs from jcfrog on Vimeo.

Twitter is hot. Zaterdag ging het bij Paul de Leeuw over Twitter. Britse scholieren zullen in de toekomst les gaan krijgen via Twitter.

Het inspireert tot grappige columns en filmpjes. Het inspireert zelfs tot songs met titels als 'ne me twitte pas' en 'you may say I'm a Twitter'. Maar overtuigen doet het mij nog niet. Misschien als Ramsey Nasr gaat twitteren? Zou ik dan abonnee worden? Zul je zien dat het dan al weer VERPEST is door reclame.

7 opmerkingen:

schrijverdezes zei

Leuke verwijzing, Festina. (Ik zal hem ff doortwitteren...) Ik twitter zelf nog 'op proef' en merk dat het wel een beetje verslavend is, maar eigenlijk vind ik het zonde van m'n tijd. Maar ik realiseer me tevens dat ik anders met die tijd ook niet veel bijzonders had gedaan, dus veel maakt het niet uit. Het vullen van 'twitcit' geeft overigens wel een bescheiden voldoening, al staat die ook weer niet in verhouding tot de tijd die het kost.

festina lente zei

Ha schrijver. Ik wilde eigenlijk niets meer zeggen over Twitter, maar deze verwijzingen waren te leuk! En jouw twitcit vind ik ook leuk!

schrijverdezes zei

Ha Festina,
Dankjewel. Het zijn natuurlijk niet mijn zinnen, maar het opsporen ervan is mijn 'verdienste' zal ik dan maar denken. Ik zag nu pas dat je ook een filmpje geplaatst hebt. Ik kijk vooral naar de tekst blijkbaar... Ik ga het nu aanzetten.
Groet, schrvrdzs

schrijverdezes zei

Het was leuk!! Hoe heb je dat opgespoord? (Of is dat 'jouw geheim'?)

festina lente zei

Ik heb geen geheimen ;-)
Het filmpje heb ik er net pas opgezet; zag net pas hoe je het kon embedden.
Het geheim van het opsporen van het bericht is: een RSS-feed op 2525, de site van Fransisco van Jole.

schrijverdezes zei

Aha! Dankjewel. (Dus ik had er toch niet overheen gekeken, stelt me een beetje gerust.) Ik heb die FvJ, o.a. omdat het een stadgenoot is, eventjes gevolgd op twitter, maar daar werd ik een beetje gek van en ik heb hem weer verlaten.

festina lente zei

Bloggen doet-ie niet zo veel, dus dat is wel bij te houden...