vrijdag 13 maart 2009

Ik vraag me af....


....of ik na dit weekend nog gewoon Festina zal zijn, of alleen maar de vrouw van. De afgelopen dagen was ik vooral de vrouw van een onrustige man, de vrouw van een steeds legere zolder. Met name dat laatste beviel me wel, van het eerste weet ik dat het van tijdelijke aard zal zijn.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Je hebt me op een idee gebracht! Fijn weekend.

festina lente zei

Kijk, dat is nou de kracht van plaatjes: mensen op ideeën brengen! Maar ja, wat wil je met de godin van de wijsheid en de kunst...

Léon zei

Je man kan z'n onrustige gevoel voortaan mooi op die lege zolder laten liggen. Hij maakt prachtig werk en kan dat met een gerust hart laten zien! E-Flor en ik kunnen het bevestigen!

Strangebrew zei

Tsss, de vrouw van... as if!
Ik vond het wel heel mooi om een kant van hem te zien die ik niet vermoedde. Niet de schilderijen alleen, maar ook het inkijkje in hem was boeiend! Ik heb ervan genoten! Ik hoop dat hij nog een keer exposeert, als de zolder weer vol is geworden!
Iets heel anders;
Festina! : wat betekent "FAUSTA IUBILA FECERUNT TEMPORA"?
Ik lees het in een tekst en er staat nergens een vertaling...

Strangebrew zei

Ehm, met "as if" bedoelde ik natuurlijk niet dat hij nooit zo beroemd zou kunnen worden, dat je automatisch "de vrouw van" zou kunnen worden. Het is alleen moeilijk om me jou voor te stellen als alleen maar de vrouw van iemand...
Volgens mij wordt het tijd om uit te loggen. Ik begin een beetje wazig te bazelen geloof ik.

festina lente zei

Jij? Wazig?

festina lente zei

BTW: leuk dat jullie er allemaal waren! Sina vond het leuk om ook jullie allemaal eens (in een andere setting) te ontmoeten!