donderdag 22 januari 2009

Brunettes

Mensen hebben over het algemeen de neiging er anders uit te willen zien dan dat ze zijn. Hebben ze steil haar, dan willen ze krullen, hebben ze krullen, dan willen ze steil haar. Hebben ze zwart haar, dan willen ze blond haar en andersom.
Niets menselijks is mij vreemd, dus aangezien ik bruin haar heb, vind ik alle andere kleuren dan bruin mooier. Ik heb in het verleden mijn haar wel eens rood geverfd, maar als ik eerlijk ben, stond het me voor geen meter. Qua blonderen beperk ik me tegenwoordig tot een enkele highlight.

Maar als ik de krant mag geloven, moet ik dat zelfs in de toekomst achterwege gaan laten: uit onderzoek blijkt namelijk dat brunettes beter betaald worden dan blondines!
En daarenboven bleek uit datzelfde onderzoek dat bruinharigen vaker serieus genomen worden, intelligenter en oprechter ingeschat worden en een betere kandidaat voor relaties op langere termijn zijn. Tel uit je winst! Ik zou bedrijven dan ook ten zeerste aanraden om alleen nog maar brunettes in dienst te nemen.
Hoe het met mannen zit, vertelt het onderzoek helaas niet.

4 opmerkingen:

Léon zei

Voor mannen geldt: maakt niet uit wat voor kleur haar ze hebben, áls ze maar haar hebben! Kale mannen verdienen minder geld. Is nog niet onderzocht, maar zet Maurice de Hond er maar eens op. O nee, slecht voorbeeld...

festina lente zei

Gelukkig maar voor jou dat jij zo'n volle haardos hebt!

katharina zei

Maar er is wel onderzoek gedaan naar de sexappeal van kale mannen. Die is bovengemiddeld! Hoezo, Maurice de Hond op een kale man zetten? Daar hadden we het nog niet over. En wat geld betreft zijn het natuurlijk de vrouwen die zelfs nog minder verdienen dan een kale man.
Beste Festina, ik wens U een mooi weekend. Ga eens naar babel kijken!
Zag U trouwens Dick Cheney of hoe die achternaam ook precies wordt geschreven. Hij had een trap van zijn bureau gekregen bij het leeghalen ervan. Heerlijk toch, zo''n bureau. In naam van alle slachtoffers.
Byebye van Katharina

festina lente zei

Ha, ha, niet gezien! Wel wat gemist! Fantastisch dat bureau!

En wat die kale mannen betreft; het schijnt dat vrouwen toch het liefst een RIJKE man hebben met wat voor uiterlijk dan ook!